dilluns, 23 d’octubre del 2023

Jornada 4: CF Castelldans 2 - 2 CF Bellvís

L'equip es desplaçà ahir a Castelldans en busca de la segona victòria consecutiva. Va faltar molt poc, però finalment només vam sumar un empat.

Agrair una setmana més a l'afició el seu suport en un altre desplaçament massiu.

El partit va començar molt bé pels nostres interessos. Lo nostre capità, Salvador Tàpies "Kiko" va obrir la llauna amb un bon remat de còrner.

Ell mateix, uns minuts després, feia el segon de falta directa.

Amb el 0-2 es va arribar al descans i tot feia pensar que el partit seria plàcid pels nostres, però anàvem ben errats.

L'equip va sortir més tou a la represa, i una primera acció plena d'indecisions va suposar l'1-2.

Els locals van animar-se i al voltant del minut 70 van aconseguir l'empat a 2.

Tot i així, la darrera ocasió va ser nostra i en un xut al pal vam estar a punt de fer el 2-3.

Satisfets d'haver puntuat en un camp difícil. L'equip creix i es consolida i per fi és competitiu.

Aquesta setmana entrenaments suaus ja que per Festa Major descansem. Ens veiem a la barra! ;-)