dilluns, 6 de novembre del 2023

Jornada 6: CF Bellvís 2 - 3 CF Miralcamp

Derrota de Bellvís a casa en el derbi comarcal contra el CF Miralcamp. Els nostres van fer un bon partit, però no va ser suficient per guanyar un equip de la part alta del grup.

El Miralcamp va començar més intens i amb el vent a favor. Això va fer que als nostres els costés sortir del camp propi i no vam gaudir d'oportunitats clares. En canvi, el Miralcamp, amb pilotada llarga en tenia prou per plantar-se als dominis de Biel.

Un centre xut del rival es va enverinar i va entrar per l'esquadra. Era el minut 38 de la primera part i de nou tocava remar amb el marcador en contra.Tot i així, l'equip no va perdre la cara al partit i el primer temps va acabar 0-1.

A la segona el Bellvís va sortir molt més decidit, i esperonat pel nombrós públic, va capgirar el marcador. Primer va ser Xavier Martorell qui en un córner directe va posar l'empat a 1. L'equip seguia apretant i arribant a l'àrea visitant amb perill. En una acció dins l'àrea, Jaume Pascual va forçar la pena màxima que ell mateix va transformar.

Era el minut 60 i després de la remuntada, semblava clar que els tres punts es quedarien a casa.

Tot se'n va anar en orris en tres minuts. Dues accions desgraciades, al 90 i al 93 van significar la remuntada del Miralcamp que per goig de la seva parròquia, es va emportar els tres punts.

Cop dur pel Bellvís i per la nombrosa afició que un diumenge més, omplia el municipal.