dilluns, 27 de novembre del 2023

Jornada 9: UE Gardeny 2 - 0 CF Bellvís

Partit sense massa història lo jugat dissabte a la tarda a Gardeny. L'equip de Miquel Martes es presentava amb moltes ganes després de sumar tres punts en lo darrer partit a casa contra el Sudanell, però no va ser capaç d'aconseguir una nova victòria.

Tot i jugar millor els nostres, el Gardeny es va avançar amb dos gols al primer temps tal i com podeu llegir a l'acta del partit.

Durant tota la segona part, l'equip va seguir treballant per marcar algun gol i entrar al partit, però va ser impossible.

Així doncs, decepció de la parròquia Bellvisenca desplaçada a Lleida capital.

Diumenge vinent l'equip té una nova ocasió de guanyar. Serà a casa contra el Benavent, quart classificat de la lliga i equip que ve amb una dinàmica força positiva.

Si no hi ha res de nou, lo partit es jugarà a les 12:00 de migdia. Us esperem a tots i totes per fer el vermut amb nosaltres!