dilluns, 20 de novembre del 2023

Jornada 8: CF Bellvís 2 - 3 CF Sudanell

Tal i com podeu llegir al nostre perfil d'Instagram, les emocions han tornat al municipal. I de quina manera!

Destacar en primer lloc que el Club va cedir la cistella a l'Associació d'amics dels animals de Bellvís i Els Arcs, que van recaptar una bona suma pels peluts del poble.

L'equip ha començat una mica espès, i el Sudanell ha arribat amb perill a la porteria del Biel. Els locals han comés un clar penal, però el nostre porter ha fet una gran aturada. Tot i això, només cinc minuts més tard el Sudanell s'ha avançar amb un bon gol de Mamoudou.

Els nostres no han abaixat els braços i en dues grans accions, han capgirat el marcador abans de la mitja part. Primer Kiko amb un gran gol de cap i després Jaume Pascual, amb una vaselina impecable, han sigut els golejadors.

Un error defensiu quan teníem el partit controlat ha suposat l'empat del Sudanell. Però el municipal és màgic i quan faltaven 10 minuts per acabar, Arnau Felip, ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per marcar el 3-2 que ja seria definitiu.

Alegria de la nombrosa afició local, que una jornada més, omplia el municipal. Atenció al vídeo!