dilluns, 20 de maig del 2024

Jornada 5 COPA Lleida 4a Catalana Grup 3: CF Bellvís 7 - 0 CF Ribera d'Ondara

Bellvís celebrava una nova edició de les cassoles de Sant Isidre i el municipal vivia la darrera jornada a casa de la COPA Lleida de 4a Catalana i també d'aquesta temporada del retorn de l'equip, ja que la sisena i darrera jornada es disputarà el cap de setmana que ve a Linyola.

Els nostres tenien ganes de seguir guanyant després del bon partit a Butsènit i la forta pluja no va ser impediment per a poder veure bon futbol de nou en un camp en força bon estat.

Al minut 6, lo Jaume inaugurava el marcador després d'un clar penal comés sobre ell mateix i només un minut després en Sergiu feia el 2-0, deixant el partit ja força controlat.

Uns minuts després, Rares feia el tercer i abans d'acabar la primera part de nou lo Jaume posava el 4-0 a l'electrònic.

La segona part fou de tràmit, amb un Ribera lluitador però impotent, i amb un Bellvís tranquil sobre el camp. Lo Cámara va fer el 5-0 i en Fabian, amb una bona jugada individual i millor definició, feia el sisè.

Abans del 7è i definitiu gol, obra del Gerard Aguilar amb un gran xut en un refús d'un córner, fins i tot en Biel va tenir temps d'aturar-se un penal, amb una gran intervenció.

Bon partit doncs de tot l'equip. Ara falta rematar-ho guanyant la setmana vinent a Linyola. Lo municipal entra ara en temps de descans, ja que s'inicien les obres de condicionament promogudes per l'Ajuntament, a qui agraïm l'esforç i el compromís amb el Club.