dimarts, 28 de maig del 2024

Jornada 6 COPA Lleida 4a Catalana Grup 3: CF Linyola B 1 - 7 CF Bellvís

Final de temporada amb un partidàs a Linyola. En primer lloc felicitem als locals pel títol de campions de la COPA Lleida de 4a Catalana grup 3. Amb aquest nom queda clar que no és la Champions League.

Tot i que tot estava decidit pel que fa al primer lloc de la COPA, els nostres van anar a pel partit des de l'inici i va quedar clar que el Bellvís era qui volia guanyar els tres punts i l'honor en joc.

Lo Jassim va obrir la llauna als tres minuts, però pocs instants després lo Linyola ens va empatar.

Abans d'acabar el primer temps, dos gols d'en Jassim i del Sergiu ens van permetre arribar al descans amb un clar 1-3.

A la represa, el nostre ritme alt va seguir i ens vam agradar més que mai. Dos gols del Jaume Pascual, pitxitxi indiscutible de l'equip i dos més del Gerard Aguilar, que ha fet un bon tram final de temporada, van posar el magnífic 1-7 final al marcador.

Alegria dels nostres i de l'afició desplaçada. Acabem d'allò més bé, amb 3 victòries consecutives.

El balanç de la temporada és bo, i ja tenim ganes d'iniciar la propera. Us anirem informant durant l'estiu.