dilluns, 5 de maig del 2008

De nou, una victòria

Peramola 0 - 2 Bellvís

El C.F. Bellvís va retrobar-se ahir amb la victòria després de guanyar al camp del cuer, el Peramola, per un còmode 0-2, en un partit menys plàcid del que s'esperava, i en el qual el Bellvís hauria d'haver marcat més gols dels que finalment va reflexar el marcador.

En un primer quart d'hora força bo, el Bellvís va arribar jugant per terra i amb força claredat, i va aconseguir avançar-se mitjançant una bona jugada de David, que va servir a Marià dins l'àrea, que va aconseguir marcar el primer.

Civit i de nou Marià, van tenir més ocasions per aconseguir ampliar la renda del Bellvís, però no van estar fins de cara a porta. Tot i així, el Peramola va tenir una ocasió força clara a la primera part, que Pau es va encarregar de desfer.

A la segona part, un partit més aviat avorrit, on el Peramola va abaixar una mica el ritme, i el Bellvís va tenir també alguna ocasió. Tot i així, es va fer ben palès el poc encert actual dels homes de Tiburci i Batalla de cara a porteria, i no van aconseguir el segon gol fins ben entrada la segona part, en un remat de cap d'Ivan, que molt murri va avançar-se a tothom dins l'àrea petita.

Així doncs, tres punts que consoliden el Bellvís a la zona mitjana, que no serveixen sinó per donar una mica de moral als Bellvisencs, a l'espera del pròxim match, diumenge a casa contra el Verdú.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Moltes felicitats a tot el C.F. Bellvís per la seva victória. Ara que hem descubert el millor lateral esquerra de la categoría que estava camuflat amb pinta de lligon, ja ho ens pot guanyar ningú.
Llàstima de les baixes que vam acomular pel proper cap de setmana.
Demà tothom a entrenar, hi ha entrenament lliure i amb partidet de rigor.
Salut i força

Anònim ha dit...

eu guanya un partit?? i jugava l'olivié?? no es possible!!! jajaja camuflat am pinta de ligon!! qe bonaa XDD algun dia laure danar a veure,, segur sensació de l'eqip!
wenu qe sapigis qe yo ya te votat i he fet el qe e pogut x dir la vritat!!
aveure si aqest blog triunfe xqe x ser de futbol fa prouta gracia i tot!!
enga aqi us u dixo.