dilluns, 2 de febrer del 2009

Amb una nova actitud: Palau 0 - 3 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va mostrar ahir, de nou, la seva millor cara en un partit fora de casa i va derrotar el Palau d'Anglesola a domicili per un contundent 0-3.

Els homes de Tiburci i Batalla van quallar un gran partit des del minut 1 fins al 90, i amb una defensa encertada, un mig força combatiu i una davantera amb un Civit inspirat, tot plegat amb el còcktel màgic de la memorable actuació de Pau sota els pals, va propiciar una victòria justa dels blaugrana.

Durant la primera part, les ocasions es van alternar en les dues porteries. Tot i que el Bellvís jugava la pilota amb més encert que el Palau, els locals creaven perill sobretot amb centrades tancades que van dur problemes a la defensa del bellvís.

Tot i així, la sort va estar aquest cop de cara, i en una de les primeres aproximacions visitants, Civit establia amb un fort xut el 0-1. Es trencava la mala astrugança i semblava que per una vegada les coses començaven bé. El Bellvís va saber aguantar les embestides del Palau fins arribar a la mitja part.

Durant el descans, força tranquilitat, però al mateix temps ganes de victòria en el vestuari del Bellvís, amb els jugadors i cos tècnic que es conjuraven per no deixar escapar tres punts vitals.

A la represa, el partit va estar marcat en moltes fases per la pluja, fina però constant, que va mullar i força el terreny de joc. El Palau va tancar el Bellvís al seu camp durant el primer quart d'hora de la segona part, amb més cor que cap, i de nou amb centrades des de fora de l'àrea, intentava marcar un gol que mai va arribar.

Per la seva banda, el Bellvís es va espolsar poc a poc el domini local, fins que Civit de nou, aprofitant una sessió de la defensa contrària, va establir el 0-2 que deixava el partit vist per sentència. Mancaven pocs minuts per acabar el partit, però el Palau no es va amagar, i podria haver inaugurat el marcador a no ser per Pau, que una vegada i una altra, desmontava les escomeses locals.

David, en un bon contraatac, va establir el definitiu 0-3, i fins i tot Juanca o Dámaso podrien haver ampliat la renda del Bellvís.

Finalment, bona victòria del Bellvís a camp contrari, a l'espera de desplaçar-se diumenge a un camp molt difícil, com és el del Verdú.