dilluns, 9 de febrer del 2009

Oportunitat perduda: Verdú 3 - 3 Bellvís

En la seva visita a la localitat de Verdú (Urgell), el Club de Futbol Bellvís va desaprofitar una gran ocasió d'aconseguir tres victòries consecutives i va cedir un empat a tres gols quan semblava que la victòria era a l'abast dels bellvisencs.

Els nois de Tiburci i Batalla, van fer tot i això un bon partit, en la tònica habitual les darreres jornades, i ja encadenen quatre jornades sense conèixer la derrota.

El match a Verdú es presentava complicadíssim, contra un rival de la part alta i en un camp que habitualment es poc propici per als interessos dels blaugranes.

El partit, va començar amb un Bellvís dubitatiu i un Verdú més ben posicionat sobre el camp. En una bona jugada de banda l'àrbitre va xiular un penal dubtòs sobre el davanter del Verdú que l'equip de casa no va desaprofitar. El Bellvís es trobava ben aviat amb un marcador advers i això no feia preveure res de bo.

Tot i així, a base de bon futbol i coratge els visitants es van anar estirant i ben aviat van inquietar l'àrea local. En un parell d'ocasions força clares podria haver arribat l'empat, però va ser Civit, qui en un bon llençament de falta, va establir la igualada. El Bellvís va animar-se a partir d'aquell instant i fruit de la seva insistència començava a arribar el perill a la porteria del Verdú.
Civit, aquest cop gràcies a un magistral llençament, marcava el segon i establia el 1-2 a l'electrònic.

Sense temps per gairebé res més, es va arribar al descans. A la represa, el Bellvís va sortir força concentrat i al minut 5 va aconseguir el tercer gol de la tarda, marcat de nou per Civit, que semblava que donava ja la tranquilitat a l'equip blaugrana.

Res més lluny de la realitat i de nou es va demostrar que en futbol cal lluitar fins al final. El partit va embojir en el tram final i entre un reguitzell de faltes i expulsions en ambdòs bàndols, el Verdú va aconseguir la igualada quan mancaven uns 10 minuts per al final. El partit va acabar-se amb únicament 17 jugadors sobre el terreny de joc i a les acaballes, va ser de nou el Bellvís qui va tenir l'opció d'emportar-se els tres punts en diverses arribades que no es van concretar.

Així doncs, un punt aconseguit lluny del Joan Solé o dos punts perduts, depén de com es miri. Ara només toca pensar en la propera visita a casa d'un rival molt complicat, com és el Sanaüja.