divendres, 20 de febrer del 2009

Estrena nova equipació.

Ha estat un procés llarg i complicat, on hem d'agraïr a tots els jugadors i components de l'actual plantilla, les ganes i la il·lusió per tenir finalment, una nova equipació esportiva que ens permeti donar una millor imatge de club i que a més, faciliti el reconeixement instantani de qualsevol membre del C.F. Bellvís en els seus desplaçaments durant la competició.

Esperem que les noves equipacions siguin de l'agrat de tothom i que les puguem lluir en tots els èxits de l'equip. Cal dir que a més del xandall, cada jugador ha rebut una nova bossa esportiva.

Agraïm des d'aquí a l'empresa Transports Pascual de Bellvís la seva implicació en el projecte i el seu patrocini de la nova equipació, fet que ja és habitual.

I per il·lustrar aquesta efemèride, una imatge de l'entrenament del passat divendres 13, on vam rebre els xandalls. Falta força gent, per això esperem realitzar aviat una foto oficial de la temporada amb tots els components.

Recordar d'altra banda que avui a les 21:00 hi ha entrenament al municipal, tot i ésser aquest cap de setmana jornada de descans.

3 comentaris:

Felip ha dit...

Hola a tothom!!

Quin goig que fem tots uniformats!! Ara sol falta guanyar i aconseguir l'ascens tant desitjat. A veure si la nova equipació ens acaba de motivar i així aconseguim el nostre objectiu.

Ens veiem avui dilluns a entrenar. Salut i força!!

jm ha dit...

al canut! ;)

fins d'aquí un rato!

Anònim ha dit...

visca el bellvís