dilluns, 16 de febrer del 2009

Gran victòria: Bellvís 3 - 1 Sanaüja

En un partit vibrant de principi a fi, el Club de Futbol Bellvís va guanyar el Sanaüja per un còmode marcador de tres gols a un.

La primera part dels homes de Tiburci i Batalla fou de les millors de la temporada. Tot i que el domini va ser primer de l'equip visitant, a partir del gol de Rubén, que al minut 10 culminava una jugada de murri iniciada per Civit, el Bellvís va enssorar un Sanaüja que en cap moment va llençar la tovallola.

El Bellvís va completar el seu domini durant la primera part amb dos gols més. Civit va marcar el segón en una bona jugada col·lectiva en que va deixar segut el porter visitant, i ell mateix, després d'una genial passada a l'espai d'Antonio, establia amb una vaselina increïble el 3-0. Semblava que el partit no es podia escapar, però encara quedava una part, i després de l'empat de diumenge passat, el Bellvís era conscient que calia treballar de valent.

A la represa, els bellvisencs van relaxar-se amb excès i el Sanaüja va estirar les seves línies i poc a poc, es va fer el dominador del partit. Fruit d'aquest major control el Sanaüja va marcar el seu únic gol, en una jugada enravessada dins l'àrea que la defensa del Bellvís no va saber treure.

Bona victòria doncs, i bona jornada per al Bellvís, que retalla punts a la part alta, i que afronta la propera jornada de descans havent arribat als 31 punts en lliga i situant-se 5è a la classificació.