diumenge, 29 de març del 2009

Punt important: Arbeca 0 - 0 Bellvís

Punt molt valuós el que aquesta tarda ha arrencat el Bellvís del municipal d'Arbeca. En un partit típic de la zona alta, la lluita i l'entrega per part dels dos equips han estat la nota dominant durant tot el match.

A la primera part, l'Arbeca ha intentat inquietar la porteria defensada per Pau, i en jugades a la contra, buscant l'esquena de la defensa, ha intentat inaugurar el marcador. La bona defensa del Bellvís, que ja porta tres jornades sense rebre ni un gol, ha estat clau per allunyar el perill de la seva porteria. Cal destacar la bona actuació de Veira, que avui entrava a l'onze en substitució de Ringo, lesionat.

El Bellvís, ha intentat jugar la pilota i en força accions ha dut el perill a la porteria contraria. David i sobretot Civit s'han mostrat força insistents en atac, però ha mancat sort en els metres finals.

Durant la segona part, el partit ha seguit contundent i amb molta tensió per part dels dos equips. L'Arbeca s'ha fet amb el domini territorial del partit, tot i que no ha inquietat amb excès la porteria bellvisenca.

Basant el seu joc en pilota llarga i buscant la recepció dels seus davanters, ha intentat buscar el gol de la victòria però una vegada i una altra, s'ha creuat amb una defensa visitant que avui més que mai, ha estat a l'alçada de les circumstàncies.

El Bellvís, amb més cor que cap, intentava buscar el contracop letal, però una vegada més, s'ha vist mancat d'efectivitat.

Així doncs, un punt que deixa els Bellvisencs amb 39 punts a la taula, després de dos empats consecutius, a l'espera del que pugui passar diumenge a casa enfront de l'Esterri d'Àneu, en un partit molt complicat, ja que els del Pallars vindran amb molta moral després dels bons resultats aconseguits darrerament.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Bonesss a tothom,

Primer de tot felicitar un cop més al nostre capi per la cronica realitzada. Ets un crack!!
A continuació m'agradaria felicitar a l'equip pel gran treball que va realitzar ahir a Arbeca. Vam sortir concentrats i es va mantenir la concentració tot el partit. Llàstima de no tenir sort cara a gol. Un altre dia entraràn!!! Ara sol ens queda continuar lluitant les poques opcions que ens queden.
Proper objectiu: Guanyar l'Esterri!!

Salut i força!!!

Ramon ha dit...

Felicitats Josep Mª, l'importants es anar sumant. Tampoc hi ha tanta diferència en el grup nostre. Som bastants els que encara tenim opcions.
Crec que fins al final hi haurà emoció.
El Barbens crec que acavará lider.
Nosaltres intentarem pujar, però ho veig dificil. Tant de bó ens sortissen partits com el d'ahir.
A veure que tal diumenge a Sanaüja.
Una abraçada