dilluns, 26 d’abril del 2010

Nova victòria en el darrer partit oficial a casa: C.F. Bellvís 2 - 1 C.F. Albesa

Nova victòria del Club de Futbol Bellvís, l'aconseguida ahir diumenge a casa enfront del C.F Albesa, per un marcador ajustat de dos gols a un.

El partit, era el darrer d'aquesta temporada, que serà recordada durant anys com la temporada de l'ascens, i servia per acomiadar aquest gran any, i agrair a tota l'afició, el massiu recolzament d'enguany.

La falta de motivació, per haver aconseguit ja l'objectiu, es va fer palesa en els homes d'Àngel, que en cap moment van estar a l'alçada i a estones van fer avorrir el públic local.

Tot i així, el Bellvís va començar prou fort, i al minut 10 de partit ja s'avançava després d'enviar Marià una bona pilota servida per Civit al fons de la xarxa. Semblava que el partit es posava de casa i que l'Albesa no oferiria resistència, però no va ser així.

Només després del servei de centre, pilota oberta al lateral dret que la defensa local no treu amb contundència, servei a Jesús que allunya amb el peu, amb tant mala fortuna que la pilota acaba entrant a la porteria local després de rebotar en un atacant visitant.

Així doncs, dos gols en menys d'un minut, i el partit que estava de nou igualat.

El Bellvís va encaixar amb dificultats aquest gol tant ràpid, però a poc a poc, va continuar buscant la porteria rival. Va ser a pocs minuts d'acabar el primer temps, quan després d'una recuperació de pilota al mig del camp, Bep serveix a Civit, que controla a la frontal de l'àrea, condueix i remata al fons de la xarxa. Era el segon dels blaugrana, que serviria per deixar els tres punts al municipal.

Pau, que va jugar de davanter centre, va tenir dues boníssimes opcions per a estrenar-se com a golejador, i fins i tot el pal, li va privar aquesta satisfacció, escopint cap a l'exterior una pena màxima que ell mateix va xutar.

La segona part, va ser força més avorrida, i fins i tot l'Albesa va errar una altra pena màxima que podria haver significat l'empat. Però el que són les coses. Quan la sort està de cara, gairebé res surt malament, i el marcador ja no es va moure.

El partit va acabar doncs, amb el resultat de 2-1 favorable als Bellvisencs, que els permet situar-se amb 62 punts molt a prop del líder, la U.E. Lleida "B", a qui no permetrà cantar "l'aliró" fins la darrera jornada. 

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.