diumenge, 30 de gener del 2011

Tres punts en el derbi: CF Bellvís 2 - 1 AE Térmens

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir el passat diumenge una nova i important victòria en el campionat de lliga,  derrotant un dels grans rivals de sempre, l'AE Térmens, al municipal.

Tot i que l'equip continuava una jornada més amb força baixes, aquestes no es van notar en l'actitud i entrega de l'equip, que des del primer minut va sortir disposat a tot.

Amb bones jugades d'atac, i amb voluntat de treure la pilota jugada des de darrere, un i altre equip van donar espectacle als nombrosos aficionats/es que es van donar cita al terreny de joc. Bakary, en el primer minut de partit, va tenir una clara ocasió que podia significar el primer, però el seu xut va sortir fora per poc. Manyet podria haver inaugurat el marcador en finalitzar una jugada amb cama esquerra uns minuts més tard, però el seu xut va estavellar-se en el porter.

Finalment, al voltant del quart d'hora de partit, Civit, va culminar una gran jugada atacant de tot l'equip, i amb una rematada a la mitja volta, va establir el primer.

Semblava doncs que les coses es posaven ben de cara per als blaugrana, però el Térmens no es va donar per vençut amb facilitat. Amb pilotes llargues buscava inquietar la porteria defensada per Pau, però el porter, com sempre molt segur, i l'ordenada defensa local, van malbaratar totes les ocasions.

La fi del primer temps, va donar als dos equips l'oportunitat de re-situar-se en el terreny de joc, i la segona part va iniciar-se amb la mateixa intensitat que la primera.

Els canvis de l'equip visitant van aportar-li més arribada, i en una falta discutible just a la frontal de l'àrea, el Térmens va marcar el primer.

Semblava que això complicaria les coses a l'equip local, però no va ser així. El Bellvís va intensificar el seu setge envers la porteria visitant, i va disposar de nombroses ocasions per ampliar de nou la seva renda. Fou Alin, qui recollint una pilota dins l'àrea en una centrada de córner, va marcar el segon gol dels locals.

El Bellvís doncs, controlava el partit i l'esfèric, i Renyé, en una jugada que podia haver estat definitiva, va fallar un u contra u davant el porter rival.

Els últims 10 minuts, van ser durs, amb un equip visitant llençat a l'atac i els locals defensant-se amb ungles i dents.

Finalment, després de més de 5 minuts d'afegit, l'àrbitre va xiular el final i els tres punts es quedaven a casa.

Gran tarda al municipal, amenitzada amb Xocolata Desfeta, gentilesa de la Junta i Col·laboradores i Col·laboradors del club, a qui des d'aquí, agraïm la seva tasca.

2 comentaris:

Felip ha dit...

Bon dia a tothom!!!

Partit molt treballat per part del Bellvís. Només felicitar a tot l'equip per la feina feta i agraïr a l'aficó el suport donat. Aquest diumenge no es podrà queixar pas, victòria local i xocolata desfeta al acavar!!!
Anims equip i a seguir treballant igual. Visca el CF Bellvís!!!!
Salut i Força!!

Anònim ha dit...

Gran crònica!!