diumenge, 29 de novembre del 2009

UE Granja 0 - 1 CF Bellvís: retorn al bon camí.

Importantíssima victòria contra un rival de la part alta la que va aconseguir el Bellvís el passat diumenge en el seu desplaçament a la Granja d'Escarp.

Va ser un partit jugat de tu a tu, amb dos equips ben plantats damunt el terreny de joc i que en tot moment van buscar la victòria, segurament amb més ganes que encert.

Els primers minuts van ser de domini local. La Granja apretava, ja que jugava a casa i coneixia perfectament el terreny de joc. El Bellvís va tardar uns minuts a aclimatar-se i a fixar les marques dels locals, que disposen d'un trident atacant temible. Tot i així, a partir del minut 10, el match es va igualar i el domini fou altern. El Bellvís intentava sortir a la contra, però no combinava amb rapidesa i la Granja tallava tota jugada d'atac. A poc a poc, però, el Bellvís va intentar combinar i es va anar estirant. En una jugada de córner, Ivan rep una pilota a la frontal de l'àrea i amb molt d'encert la col·loca al fons de la xarxa. Era el 0-1 amb molts minuts per endavant.

Tot i així, el Bellvís va treure la seva millor cara en defensa, i no es va mostrar fràgil com havia fet alguns partits. Va saber aguantar les envestides de la Granja, que no va deixar de buscar el gol.

L'expulsió d'Antonio als voltants del minut 35 de la primera semblava que complicava força l'existència als Bellvisencs, però els visitants, amb 10 homes, van seguir treballant amb insistència.

Els darrers minuts de la primera part, van ser els millors de la Granja, que va buscar amb insistència l'empat, però la bona actuació de Pau i la manca de fortuna, els ho va impedir.

A la mitja part, contràriament del que és habitual, força tranquil·litat al vestidor Bellvisenc, i voluntat de tirar el match endavant. Amb aquesta idea va sortir el Bellvís, que tot i jugava amb un home menys, no acusava amb excés aquesta mancança. El partit es va equilibrar al voltant del primer quart d'hora del segon temps. Un jugador de la Granja va ser expulsat i a partir de llavors les dues esquadres tornaven a comptar amb 10 jugadors.

A partir d'aquesta igualada, la Granja va seguir tirant endavant, però amb més cor que cap. El Bellvís, que va controlar molt poc la pilota, intentava sortir a la contra també sense massa encert, i a defensar-se amb contundència.

Tres expulsats més per part de la Granja, semblava que deixaven el partit més fàcil per al Bellvís, però només va ser així en els darrers cinc minuts. La Granja no va deixar d'apretar, el Bellvís no controlava la pilota, i l'equip visitant seguia insistint en atac, tot i la mancança d'efectius.

Finalment, el Bellvís va fer bo el gol marcat al primer temps, i amb l'ajustadíssim 0-1 va marxar de la Granja amb els 3 punts.

Victòria important la del Bellvís, que haurà de consolidar la seva millora guanyant el diumenge a casa el Bell-lloc, sinó, res del fet en aquest partit haurà servit de res.

Felicitar als companys de la Granja pel bon partit realitzat i als dos equips pel comportament damunt del terreny de joc. Va ser un partit dur, on ningú es va arrugar, però tot i els nervis i les targetes, el partit va acabar sense cap problema destacable.

Imatges del partit:


5 comentaris:

Ramon ha dit...

FELICITATS JOSEP Mª, nosaltres també hem fet el mateix resultat a Butsènit.
Que duri.

Anònim ha dit...

ke no fikes la classificació akest any?

Anònim ha dit...

Soc el jugador num.4 de La Granja d'Escarp. Sol felicitar al Bellvis per la seva victoria al nostres fortí,jejej. Vaig trobar k sou un molt bon ekip i vau sapiguer jugar molt be el partit. Un dels ekips k mes m'ha agradat. Espero que a final de lliga puguem esta els dos a dalt i tindre una lluita sana per l'ascens, i si pot ser els dos ascendir i deixa al lleida am un pam de nas.jejeje
I tmb comentar la bona currada k feu am akesta pagina. El nostre presi tmb es curra la nostra.
Un salut cordial i fins la tornada.

sílvia ha dit...

Molt bona crònica ara que hi és, ;). Tot i la pluja que era fina i molt molesta, el Bellvís va oferir una bona primera part, la segona el nivell va baixar pels dos equips des del meu punt de vista, després de la mala actuació arbitral el partit va passar a ser una guerra constant entre jugadors, sobretot per l’equip local que al veure’s amb minoria va deixar de fer un bon futbol. Una victòria que ja tocava. Felicitats!! Fins diumenge, un partit molt interessant!!

Sílvia

sílvia ha dit...

PS: molt bé lo de la classificació!!!!