diumenge, 7 de novembre del 2010

Derrota en el derbi a Miralcamp: CF Miralcamp 2 - 1 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va perdre de forma injusta el derbi disputat ahir dissabte a la tarda al municipal de Miralcamp.

Fou un gran partit dels homes d'Àngel, que tot i les baixes que encara arrossegaven, van plantar cara des del primer minut i treure's del damunt la imatge d'equip sense idees que van mostrar en el darrer partit contra el Bellpuig.

La primera gran ocasió va ser per als Bellvisencs, quan Bakary, després d'emportar-se una pilota amb empenta, va xutar fora quan encarava el porter en l'u contra u.

I el que acostuma a passar, quan perdones, ho acabes pagant. El Bellvís va rebre el primer gol en la primera jugada atacant del Miralcamp. Gran cavalcada per la banda del seu extrem esquerre, que serveix al segon pal, i allí, el rematador, aconsegueix a plaer el primer gol de la tarda. Mala fortuna doncs, per a un Bellvís que no era mereixedor d'anar per darrera en el marcador.

Uns minuts més tard, i sense aprofitar el seu domini territorial, el Bellvís va rebre el segon. Clara arribada del Miralcamp, que Pau salva en una gran intervenció, i el rebot, l'aprofita un migcampista local per establir el 2-0 que deixava les coses molt difícils per als Bellvisencs.

Tot i així, conscients del bon joc que s'estava desplegant, a la segona part l'equip va sortir a per totes.

Des del primer minut, el Bellvís va intentar una vegada i una altra marcar un primer gol que permetés la remuntada. La manca de fortuna i d'encert però, va ser clau, ja que no va ser fins als volts del minut 80 de partit, que Kiko, en una gran rematada de cap, després d'una bona centrada de Lluís, va marcar el 2-1.

Quedaven encara 10 minuts més l'afegit, però totes les ocasions del Bellvís van resultat infructuoses.

Així doncs, derrota, però amb el cap alt, que permet afrontar amb bones sensacions el partit del proper cap de setmana, a casa, contra l'Ivars.