dilluns, 22 de novembre del 2010

Set i partit: Oliana 4 - 6 Bellvís.

Increïble el partit que es va viure ahir diumenge al municipal d'Oliana. D'aquells partits que es recorden durant temps, i que a més, deixaran la moral ben alta pel proper derbi Bellvís-Poal de la setmana vinent.

Així doncs, fou un partit atípic, que el Bellvís va començar perdent ben aviat per 1-0, en una jugada en que Bep va lesionar-se, i l'àrbitre no va xiular una falta més que clara. Ben aviat, i davant el desconcert visitant, l'Oliana va marcar el segon, que posava les coses ben difícils per als de Bellvís.

Però Kiko, amb un gran llançament de falta, posava el 2-1 al marcador i donava esperances als blaugrana. Esperances que, malgrat tot, van esvair-se ben aviat, ja que amb dos gols més, l'Oliana situava el 4-1 al marcador abans de la fi del primer temps.

Es va arribar doncs al descans, i el Bellvís va treure moral de sota les pedres, i amb l'oxigen aportat pels canvis, el futbol visitant va començar a rutllar.

Lluís, va convertir-se en artífex de la remuntada, i amb dos gols, situava el 4-3 al marcador en qüestió de 10 minuts.

Finalment, Bakary, va establir la remuntada, deixant el 4-4 en el marcador, que enfonsava els de l'Alt Urgell, i donava ànims als Bellvisencs. Però el que és el futbol, l'àrbitre, protagonista en negatiu del partit, xiulava el segon penal en contra de la tarda per als de Bellvís. Semblava doncs, que les coses es posarien de nou del costat de l'Oliana, però Jesús, en una grandiosa intervenció, va aturar la pena màxima.

Incredulitat a les files de l'Oliana, que veien com s'havia escapat una ocasió d'or, però això no va ser tot. Alín, que està treballant a un gran nivell en les darreres jornades, va veure recompensat el seu esforç marcant el cinquè del Bellvís, que culminava la remuntada, i deixava els locals tocats i enfonsats.

David, fou l'autor del sisè gol del Bellvís, quan encara mancaven 10 minuts per la fi del partit.

Bojeria al vestidor visitant, conscients de la gran remuntada que s'havia aconseguit, quan tot era extremadament difícil i semblava impossible.