dilluns, 15 de novembre del 2010

Tornada a la calma: CF Bellvís 1 - 0 CE Ivars

El Club de Futbol Bellvís va tornar ahir a la seva tònica de joc habitual, i als valors que el van portar a assolir l'ascens de categoria l'any passat: entrega, coratge, paciència i lluita, elements que li van permetre sumar de nou una victòria després d'una mala ratxa de resultats.

El d'ahir a la tarda al municipal, va ser un partit travat, de domini altern, on l'Ivars va demostrar en tot moment que és un gran equip, consolidat des de fa temps a la zona alta de la 2a territorial.

Tot i així, els homes d'Àngel, recolzats com sempre per la nombrosa parròquia local, eren conscients del que es jugaven, i de que han de fer del municipal un fortí, per tirar endavant la salvació en aquesta temporada tant complicada.

Alin, va estrenar-se en l'equip titular, i Jesús, va suplir amb encert la difícil tasca de fer oblidar l'absència de Pau. El Bellvís intentava de totes totes no veure com l'Ivars s'anotava el primer de la tarda, i amb bon joc, i contracops treballats, s'anava apropant a l'àrea rival. Més de 5 serveis de cantonada va treure el Bellvís durant el primer temps, i tot i l'ímpetu dels seus atacants, en cap moment va arribar el gol.

Amb el zero a zero inicial, i ocasions per als dos equips, es va arribar al descans.

Durant el segon període, el partit va seguir la mateixa tònica. Envestides de l'Ivars i perilloses sortides a la contra d'un Bellvís, que sobretot per banda esquerra, aconseguia trencar la defensa visitant. Finalment, al voltant del minut 65 de partit, la insistència local es va veure recompensada, i en una córner, Ivan rep al segon pal, retorna la pilota al primer i allí Kiko, lliure de marca, fa el primer gol a plaer.

Tot i l'alegria dels Bellvisencs i de la seva afició, calia no abaixar els braços, ja que faltava moltíssim pel xiulet final.

Aquest cop però, ningú va celebrar la victòria abans d'hora, i el Bellvís va controlar el partit progressivament des d'aquell moment i fins al final del match.

Els canvis, van tallar qualssevol reacció del contrari, i finalment, els tres punts es van quedar a casa.

Gran partit en conjunt del Bellvís, i celebració del 67è aniversari del nostre massatgista Joan Solé. La propera setmana, l'equip es desplaça al difícil camp de l'Oliana, en partit que es jugarà diumenge 21 de novembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

l'esforç es veu recompensat, seguiu així.
SEMPRE CF BELLVÍS!