dilluns, 15 d’abril del 2024

Amistós: CF Bellvís 5 - 1 CF Linyola B

Bona imatge la que va oferir el nostre equip ahir diumenge a casa contra el filial del Linyola, un equip que ha acabat 6è del grup 27 de Quarta Catalana amb 39 punts.

L'equip va començar concentrat i amb ganes d'agradar l'afició, que un diumenge més, omplia el Municipal Joan Solé. A més, la moral era alta després de la gran victòria del passat diumenge també a casa en el derbi contra el Bell-lloc.

Lo nostre capità Kiko va obrir la llauna al minut 22 de partit. La primera part va ser força igualada, però l'Enric Eroles feia el 2-0 al minut 42 de partit. Només un minut després el Linyola feia el 2-1 amb una transició ràpida i amb aquest resultat s'arribava al descans.

La segona part va ser totalment pel Bellvís. El tercer gol va ser de nou del Kiko, transformant en gol una falta des de fora de l'àrea. A partir d'aquí el partit es va trencar i la golejada podria haver sigut d'escàndol. Lo Camara va fer el 4t al minut 64 i el Sergiu va tancar el marcador al minut 72 fent el 5è.

Bones sensacions per afrontar la COPA Lleida de 4a catalana que començarà la setmana vinent. Visca el Bellvís!