dilluns, 8 d’abril del 2024

Jornada 22: CF Bellvis 3 - 0 AC Bell-lloc

Final de temporada amb victòria de mèrit per tancar la lliga regular amb la millor versió de l'equip. Ambient de gala al nostre camp, amb tot lo poble entregat per veure una nova victòria del Bellvís.

Lo partit va començar d'allò més bé ja que la superioritat dels nostres era evident i al minut 8, Sergiu, amb un gran cop de cap, feia el primer.

Lo Jaume Pascual, un minut més tard, rebia una gran assistència del Sergiu. El nostre punta es quedava sol contra el porter i creuava la pilota al pal esquerre de la porteria, anotant el 2n dels nostres.

Els minuts anaven passant i l'equip s'agradava. La gent seguia arribant i tothom ens preguntava: -Que va bé avui aquest marcador? No cal dir que la resposta era què sí, que -I tant que va bé!

Al minut 29, lo Kiko feia un gran desplaçament al Pascu perquè aquest pogués finalitzar de manera impecable per posar el 3-0 al marcador. La primera part finalitzava així, hi havia un autèntic ambientàs al camp, moltíssima gent donant suport a l’equip en aquest dia de derbi comarcal.

A la represa, l’equip en volia més, però no vàrem poder materialitzar cap ocasió. el Bell-lloc seguia lluitant pel partit, però tampoc va anotar per poder retallar el marcador.

Cal donar les gràcies a l’afició ja que un diumenge més, va omplir el Municipal.  Feia goig veure com tots els bellvisencs i bellvisenques aplaudien amb els globus blaugranes amb que vam obsequiar a tota l’afició per poder fer soroll i d’aquesta forma poder animar l’equip.

Va ser l’últim partit de lliga, i quin partidàs! Ara esperem el vostre suport a la COPA Lleida, que iniciarem lo diumenge 21 d'abril a casa contra el Butsènit.