dilluns, 29 d’abril del 2024

Jornada 2 COPA Lleida 4a Catalana Grup 3: CF Ribera d'Ondara 0 - 3 CF Bellvís

Feia 13 anys que no visitàvem el camp del Ribera d'Ondara, a la Segarra, i vam aconseguir una nova victòria, igual com vam fer l'any 2011.

L'equip afrontava el partit amb moltíssimes baixes però això no va ser motiu per al desànim, ja que des del primer moment el bloc es va mostrar competitiu i motivat, i va superar l'equip local sense gaires problemes.

Lo Sergiu al minut 5 de partit obria la llauna i el partit va fer baixada pels nostres, que van adaptar-se prou bé al complicat camp de terra de Sant Antolí i Vilanova.

Abans d'acabar la primera part, una bona jugada col·lectiva va significar el segon gol del Bellvís, obra del Jassim, al minut 41 de partit. 

Semblava que el partit quedava tancat doncs, però a la represa, el Ribera d'Ondara va sortir més motivat i amb alguna acció de perill, va inquietar la porteria defensada un diumenge més, pel Pau Serra, el nostre jugador més polivalent.

Un penal comés pel Fabian donava als locals l'opció de retallar distàncies i posar emoció al partit, però Pau va aturar el llançament.

Al minut 73, lo Jassim de nou, va fer el segon del seu compte particular i va deixar el partit vist per sentència.

Alegria doncs al Bellvís i bon resultat aconseguit, més encara si tenim en compte l'empat entre el Linyola B i el Butsènit.

Ara toca guanyar a casa el proper dissabte, en el partidàs que disputarem en motiu de la Festa de l'Afició. Us hi esperem!